Over Must!

Meet Musti, de goedlachse friturist uit Nossegem, die zes jaar geleden zijn frituur ‘de Frittoerist’ opstartte in Leuven. 

Dat ‘de Frittoerist’ geen onbekende is in het Leuvense frietmilieu is slechts een understatement: de voorbije twee jaar werd deze frituur immers twee keer uitgeroepen tot beste frituur van Leuven.

Ondanks het grote succes van zijn frituur, bleef Musti echter dromen van een zaak dicht bij huis. Toen er een handelspand op ettelijke honderden meters van zijn huis te koop werd gesteld, aarzelde hij dan ook niet lang.

Zoveel maanden later oogt het resultaat veelbelovend: een ruime en moderne frituur, geïnspireerd door het thema Circus. Bij al dat moois hoorde natuurlijk ook een catchy naam. Na veel brainstorming kwam de naam Must! naar boven. Je raadt het goed, deze naam verwijst enerzijds naar Musti, maar anderzijds ook naar de ‘must’ om al dat lekkers uit te proberen.

En wat is dat lekkers dan wel? In tegenstelling tot in zijn frituur in Leuven heeft Musti ervoor gekozen om niet alleen frietjes en snacks te serveren, maar ook speciale burgers en broodjes. Gewikkeld in zo weinig afvalmateriaal hoopt hij zijn klanten hiermee meer dan tevreden naar huis/het werk terug te sturen.

Wil je echter ter plaatste eten, dan kan je terecht aan de vele tafeltjes die in de frituur aanwezig zijn. En ook aan de allerkleinsten werd gedacht, want kinderen kunnen zich voor of na het verorberen van een heerlijk maal volledig uitleven in een ingerichte speelkamer!

Over Must!
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x